A Fürtös Méz, egy mecseki családi gazdaság, amely több éve készít természetes alapanyagok felhasználásával egészséges élelmiszereket és desszerteket. A méhészet, mint kiemelt üzletágunk néhány éve került az érdeklődés középpontjába, termelőként pedig több éve vagyunk jelen magas minőségű termékeinkkel a piacon.

Családunk, és ezért vállalkozásaink hitvallása is, hogy az egészség elérhetővé váljon mindenki számára az egészséges táplálék által. Hisszük, hogy az egészség rögtön a táplálkozás által is determinálható.

Feladatunk, hogy a vásárlóink számára nyújtott magas minőséget, egészséges, teljes beltartalmi értékű, magyar termékeket biztosítsunk.

 

 

Termeléstechnológiánk az alábbi részletek miatt teszi lehetővé magas színvonalú termékeink létrehozását:

  • vegyszermentes gazdálkodásként üzemelünk
  • a méhek természetes biológiai működése szerint irányítjuk méhészetünket
  • a méz és más méhészeti termékeink csomagolási eljárása során kíméletes technológiával őrizzük meg a teljes biológiai beltartalmat
  • manufaktúránkban szigorúan ellenőrzött körülmények között történik a csomagolás
  • megbízható családi vállalkozásként működünk

Eddig kis- és nagykereskedelmi körben kerültek értékesítésre termékeink, amelyeket ezután szeretnénk nagyobb körben lakossági vásárlóink számára is közvetlenül eljuttatni.

Fő profilunk a méz, ami mellett egyre több új terméket, és termékcsaládot „tesztelünk”, állítunk elő, így a legújabb termékeink is az egészség jegyében, jöttek, jönnek létre.

Hamarosan induló üzletágainkról folyamatosan informáljuk Önöket a weboldalon, a Facebook oldalunkon, és hírlevél formájában.

Termékeink tartósítószert és hozzáadott adalékanyagokat nem tartalmaznak. Az előállítás során használt méz nem esik át hőkezelésen, hanem eredeti formájában kerül a termékekbe.

A minőségbiztosítás, már a kaptárnál elkezdődik.

„Bee fit and Bee healthy”