Nyereményjáték

NYEREMÉNYJÁTÉK!!!

 

Szeretnél nyerni a legújabb termékünkből?

 Ha igen, nincs más dolgod, mint regisztrálni a www.furtos.hu oldalon (ha még nem tetted meg).

 Fontos, hogy megosztással juttasd el a Facebook bejegyzést, minél több emberhez, így barátaidnak is esélye lesz a 10 csomag egyikét magáénak tudni.

 Kérünk, hogy nyomj egy tetsziket a nyereményjáték Facebook bejegyzésére is!

 Ha ezek megvannak, akkor bekerülsz abba virtuális kalapba, ahonnan kisorsolunk 10 embert, aki 1-1 Fürtös-csomagban részesül, melynek tartalma egy darab Fürtös Csipkebogyó és egy darab Fürtös Akácméz

 

A játék kezdete: 2021. 04. 23.

A játék vége: 2021. 05. 01. 12:00

Sorsolás: Május 3. Hétfő: 12:00

 

 A sorsolás a random.org weboldalon keresztül történik majd. 

A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem szponzorálta.

 

A Játékban résztvevő személyek

A Játékban részt vehet minden Internet-felhasználó természetes személy, 18. életévét betöltött magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkező magyar állampolgár, aki a jelen Szabályzatban foglalt valamennyi feltételnek maradéktalanul megfelel, és akivel szemben nem áll fenn a Játékból történő kizárás bármely feltétele (továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

A Játékban NEM vehetnek részt az alábbi személyek:

  • a Szervező munkavállalói
  • a nyereményt felajánló cég munkavállalói

Kizárásra kerül, aki bármilyen módon veszélyezteti a Játék tisztességes lebonyolítását. A kizárás tényéről a Szervező nem értesíti a Játékost.

A Játékos kijelenti, hogy a Játékra történő jelentkezés során megadott adatai megfelelnek a valóságnak.

 

Nyertesek értesítése

A nyerteseket minden esetben a Játékra történő jelentkezéskor megadott e-mail címen értesítjük a sorsolást követő 3 munkanapon belül.

A nyertesnek az értesítés kiküldését követő 14 napon belül jelentkeznie kell nyereményéért megadva postázási nevét és címét. Amennyiben ez nem történik meg az értesítést követő 14 napon belül, a nyereményt a későbbiekben már nem tartjuk fenn részére.

 

A nyeremények kézbesítése

A Játékosok kötelesek együttműködni a Szervezővel a nyeremények átvétele, illetve igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget, és a nyeremény átvétele meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe, és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A nyeremények kézbesítéséhez elengedhetetlenül szükséges a Játékos értesítési adatainak (név, lakcím) hiánytalan és pontos megadása. A nyereményeket minden esetben postai úton juttatjuk el a nyerteshez. A nyereményeket kizárólag Magyarországi tartózkodási hellyel rendelkező Játékosoknak áll módunkban postázni. A Szervező a nyereményt egy alkalommal postázza.

A Szervező mindent megtesz a nyeremények mielőbbi kézbesítése érdekében, azonban a postázás általában hosszú átfutási idővel történik. Kérjük kedves nyerteseink türelmét!