Fürtös Hárs Méz 500g

Nincs kép beállítva
Fogyasztói ár1560 Ft
Kedvezmény
Ár / kg:
Erős jellegzetes illatú és ízű méz a hársméz, melynek színe a közép barnától a világossárgáig terjedhet. Gyulladáscsökkentő hatása kiemelendő.
Leírás

A hársméz színe változatos lehet. Árnyalata attól függ, hogy mikor kerül begyűjtésre a méz. Közép barnától, egészen a világossárgáig terjedhet a színe. Íze igen kiváló, rendkívül határozott és zamatos, ezért remekül meg tudja fűszerezni az ételeket és az italokat egyaránt. Illata szintén nagyon kellemes, karakteres és határozott. A hársméz kiválóan képes gazdagítani más, enyhébb aromájú mézek ízét is.

 

Javasolt:

Egyik legerősebb gyulladáscsökkentő hatással bíró méznek számít, ezért meghűlés, köhögés és hörghurut esetén is kifejezetten ajánlott a fogyasztása. Remekül képes oldani a stresszt, megnyugtat, ellazít, és álmatlanság ellen is nagyszerű gyógyír lehet. Pozitív tulajdonsága továbbá az érelmeszesedés elleni küzdelemben való jelentős szerepe, hiszen a benne lévő nagy mennyiségű kolinnak köszönhetően nagymértékben hozzájárul a betegség kialakulásának megelőzéséhez is. Kiváló fertőtlenítő hatású, ezért annyira rendkívül hatásos a köhögés ellen.

 x 

Üres Kosár